Известие

Collapse
No announcement yet.

Да ПОКАЖА И МОЙТА МОРГА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
    ще питам за пясакоструйката колега ,ама този човек ми правеше лична услуга и нз дали ще иска да се занимава ,но ще питам.
    Днес си сложих генерацията ,стана уникално не смърди вътре на изгорели газове ,работи супер количката и още по Супер звучи много съм Щастлив

Comment

• да попитам прожините за 145 боксера същите ли са и колко биха ми стрували амортесиори ако се реша да права

Comment

• Колеги ориентирайте ме моля ви в цената на нови предни амортесиори за 33то да занм че за втората опотреба се ориентирах горе долу

Comment

• ше те ориентирам аз тебе ... зимай втора ръка читави, недей си фърля парите
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• моите единия е 130 евро.Мисли му нататъка
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              моите единия е 130 евро.Мисли му нататъка
              недей ми вади акъла с тия цени.....единия или комплекта е 130евро?

Comment

• единия.двата са 260 евро,но могат да се намерят и по-ефтини.Тогава имах пари и го глезих Алфи.
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• хахаха и аз така мисла с втората е най добре , от 145 1.7 боксер същите ли са

Comment

единия.двата са 260 евро,но могат да се намерят и по-ефтини.Тогава имах пари и го глезих Алфи.
                    за колко може да се намери най евтино нов

Comment

• Нямам представа,но утре мога да питам

Comment

• дано се открие нещо на прилични цени да стегна и мойта алфи

Comment

• от 145,ама съвсем не стават анортисьорите.Не знам,кой те лъже,ама е за бой

Comment

от 145,ама съвсем не стават анортисьорите.Не знам,кой те лъже,ама е за бой
                            Благодаря ти обедих се че е така то колегата Оги не лъже просто каза питай да видим ,ама не стават и така

Comment

• Колеги пак имам н нужда от съвет имам възможност да зема ,читав датчек за скоростите от 145 ,и въпроса ми е същия ли е като на 33 ,мненията пак са противаречиви ,дайте акъл или положението е същото като с амортесиорите

Comment

• Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                                Колеги пак имам н нужда от съвет имам възможност да зема ,читав датчек за скоростите от 145 ,и въпроса ми е същия ли е като на 33 ,мненията пак са противаречиви ,дайте акъл или положението е същото като с амортесиорите
                                Логично е да са същите!Какво ти пречи да го пробваш и ако не стане да го върнеш

Comment

Working...
                                X